• 072 5860 325
 • office@inforomania.net
 • Bucuresti, Romania

RECENT COMMENTS

  Cum am luat teapa cu o masina de la un samsar din Hunedoara

  Hotarat, am inceput sa caut o masina, marca BMW pe site-uri de anunturi din Romania, le-am luat pe toate la rand, pana am intalnit un anunt atragator. Am sunat proprietarul si am ajuns la o discutie destul de simpla, el mi-a spus ca masina nu necesita nimic, doar sa ii bagi benzina si sa te plimbi cu ea, doar cauciucurile erau problematice, pentru ca erau de iarna.

  Aici incepe drama la propriu si figurat, am ales sa merg cu un tovaras, priceput in domeniul acesta, el fiind un jurnalist de masini, mini samsar si un vlogger cu peste 100.000 de abonatii pe canalul lui de Youtube, unde are continut aproape doar cu masini.  Acum ca am explicat cine era tovarasul meu, hai sa incepem aventura.

  Cand am ajuns la fata locului, s-a transformat instant intr-un dusman. Dupa o scurta verificare si un test drive, am inceput sa negociez cu samsarul, iar in acel moment tovarasul meu zice: „Daca nu o cumperi tu, o cumpar eu”, in acel moment era aproape imposibil sa mai negociez ceva, cand samsarul a observat cat de disperat era tovarasul meu dupa masina lui. De asemenea am incercat sa negociez, la o suma corecta, moment in care tovarasul meu ii spune samsarului: „Daca nu o ia el, ne combinam noi, iti dau golful meu si bani” 

  Cand am observat ca el a venit doar sa-mi strice negocierile, am cumparat masina pe baza sentimentala, nu am mai reactionat corect, doar ca sa nu o cumpere tovarasul meu cel fals, sau cel care nu stie sa negocieze sau sa se comporte in momente de negociere.

  Toate bune si frumoase, am achizitionat masina de la samsar, si de aici incepe adevaratul cosmar, n-am stiut ca am cumparat un cazan pe patru roti, acel BMW era grav stricat. Hai sa dam putin inapoi, ca am omis o parte amuzanta din poveste, in momentul in care tovarasul meu a facut test drive-ul, se lauda ca intra turbo, si ca are un turbo foarte bun, masina fiind pe benzina, oare ce turbo intra? in imaginatia lui? repet, e un om cu experienta in domeniu.(cred ca a avut doar cazane)

  Revenim la subiect, am avut foarte multe probleme cu masina, era foarte stricata, o sa fac o lista cu ce s-a intamplat pe scurt

  • Arcul de pe fata s-a rupt in mers, a facut explozie la roata si s-a spart cauciucul
  • Cand am facut inspectia tehnica, mi-a furat proiectoarele si niste plastice din exterior
  • Am revopsit elementele stricate, vopsitul mi-a vopsit masina in doua culori si a lovit spatele in ceva, ca aveam emblema de la firma sparta.
  • S-a spart chiuloasa, reparatia era enorm de scumpa, ca era vorba de chiuloasa in sine, nu doar de garnitura.
  • Cand bagam in Marşarier, se auzea o bataie in portbagaj, zici ca lovea cineva in oale.
  • Inchiderea centralizata nu functiona la frig, ramaneam mereu afara ca nu puteam sa deschid masina
  • Geamurile incepeau sa se lase sus/jos dupa bunul lor plac
  • Bataie in volan cand franam, misca volanul stanga dreapta haotic

  Nu mai continui, ca deja ajungem la un articol extrem de lung si nu vreau sa va plictisesc, dar ce vreau sa demonstrez cu aceasta poveste? Vreau sa nu mai incredere in prieteni, am fost cu tovaras bun, si am cumparat o rabla de masina, acum nu dau vina pe el, poate pentru el era buna, ca avea doar cazane. Nu mi-am recuperat banii nici pe benzina, am vandut masina la un pret de nimic, pentru ca m-am saturat sa o repar in fiecare saptamana, piesele sunt extrem de scumpe la BMW! Acum mi-am invatat lectia, o sa fiu mult mai atent pe viitor, sunt fericit totusi ca am scapat de ea. Doamne fereste sa cumparati o masina stricata, aduce doar probleme

  Tags :

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.