• 072 5860 325
 • office@inforomania.net
 • Bucuresti, Romania

RECENT COMMENTS

  Cum sa slabesti mancand eficient, usor si fara dieta

  Ai incercat o dieta noua si tocmai ai realizat ca nu ai rezultatele dorite? Poate dieta pe care o incerci este foarte buna, de fapt problema nu se afla in dieta pe care o urmezi. Atunci care este motivul ascuns, de ce nu slabesti? Hai sa parcurgem impreuna acest articol si la final o sa lamurim situatia.

  Secretul sta in Deficit Caloric.

  Ai primit dieta, acum ce? Nu ai rezultate aproape deloc si te intrebi ce faci gresit? Dieta pe care o urmezi, este calculata sa fie intr-un deficit caloric (putine calorii) de aproximativ 1300kcal pentru femei si pentru barbati de 1800kcal.

  Caloriile sunt energia stocata in alimente, astfel un kg inseamna aproximativ 8000kcal, depinde de persoana la persoana.

  De ce nu functioneaza dieta?

  Nu functioneaza pentru ca mananci multe calorii, de exemplu un pahar de suc are 100 de calorii, o punga de seminte negre de 100g contine 522kcal. Da, dar ce inseamna asta? Asta inseamna ca daca bei un pahar de suc si mananci doua pungii de seminte, e egal cu tot ce mananci intr-o zi.

  Aici vreau sa ajung, daca tu ai o dieta de 1300kcal pe zi si bagi gustari pe langa, acele gustari sunt vinovate pentru kilogramele in plus, spui ca e doar o punga de seminte, ca e doar un pahar de suc. Dar in realitate afecteaza enorm de mult, pentru ca manaci dublu sau chiar triplu fata de cat ai nevoie.

  Mananca mancare sanatoasa, inlocuieste semintele cu un morcov, inlocuieste sucul cu apa si renunta la tot ce are zahar, pentru ca zaharul e dusmanul numarul 1 in procesul tau de slabire. Am dat doar cateva exemple, dar sunt foarte multe produse la mijloc.

  Recomand sa respecti dieta, fara sa mai mananci gustari, sau daca chiar nu rezisti, mananca un biscuite, nu toata punga, mananca un cub de ciocolata, nu toata ciocolata.

  Daca iti calculezi caloriile cu un cantar de bucatarie si le notezi, nu ai nevoie de o dieta, dar asta inseamna sa nu depasesti niciodata 1300kcal pe zi.

  Vestea buna e ca poti sa ai o zi de inselat, sa mananci 6 zile sanatos si o zi sa mananci absolut tot ce vrei, nu iti afecteaza procesul pentru ca in felul acesta, ai 80% mancare sanatoasa si 20% nesanatoasa.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.