Femeia are nevoie de iubire, respect si siguranta

2 mins read

Femeia are nevoie de siguranta, sa fie sigura ca omul cu care sta nu este un alpha, indecis si moale. Femeia trebuie sa se asigure de la inceput ca omul cu care sta acum, nu o va parasi la prima cearta. Deci inainte sa o judeci si sa ii critici comportamentul , uita-te prima data la tine, sa vezi daca esti corect cu ea. O femeie nu sta cu tine din plictiseala, ea sta cu tine pentru ca se simte implinita, iubita si apreciata.

Trebuie sa intelegi faptul ca o femeie nu sta cu tine pentru bani sau pentru ca ai multe lucruri valoroase, o femeie sta cu tine pentru iubire, atentie, ca o intelegi si pentru ca esti capabil sa o faci fericita.

O femeie nu apreciaza niciodata un barbat care este mai slab decat ea. O femeie cauta un barbat care sa fie mai puternic decat ea, deoarce ii place sa fie in siguranta.

De asemenea, nu te astepta sa intelegi o femeie, pentru ca nu poti sa intelegi asa ceva. Dar in schimb poti sa ii oferi atentie, sa te chinui sa o intelegi si sa o iubesti in fiecare zi. Daca faci aceste lucruri o sa ai parte de o relatie de o lunga durata.

Atunci cand esti cu o femeie fa tot posibilul sa fie fericita,  prin lucruri simple, complimente si gesturi mici. Niciodata sa nu lasi orgoliul si indiferenta sa intervina intre voi doi, pentru ca o pierzi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Previous Story

Young Teen Sucker-punches Opponent During Basketball Game

Next Story

Gutuile ar trebui introduse în dietă. Sunt cel puţin 10 motive în acest sens

ULTIMELE DE PE BLOG